Tv kijken via je pc of laptop zonder abonnementskosten

Er zijn verschillende softwareprogramma’s op het internet beschikbaar die toelaten TV te kijken via je internetaansluiting. Diegene die ik wil bespreken, is kwa prijs, kwaliteit de beste. Het programma heet “Digitaal TV programma”. Je kan met dit programma via je internetkabel, TV programma’s gaan bekijken over de hele wereld. Natuurlijk zijn er ook Nederlandstalige tv kanalen beschikbaar. Een persoonlijke bespreking van het programma volgt hieronder.

desktop tablet smartphone: Tv kijken via je pc of laptop zonder abonnementskosten

Er zijn verschillende softwareprogramma’s op het internet beschikbaar die toelaten TV te kijken via je internetaansluiting. Diegene die ik wil bespreken, is kwa prijs, kwaliteit de beste. Het programma heet “DigitaalTVPakket®“. Je kan met dit programma via je internetkabel, TV programma’s gaan bekijken over de hele wereld. Natuurlijk zijn er ook Nederlandstalige tv kanalen beschikbaar. Een persoonlijke bespreking van het programma volgt hieronder.

Het programma

Digitaal TV programma is een programma dat je toegang geeft tot en groot aanbod van TV zenders. Naast nieuwskanalen, heb je ook filmkanalen, kinderkanalen, sportkanalen, educatieve kanalen en nog veel meer. De speler (mediaplayer) wordt aangeleverd met een aantal aardige basisfuncties zoals Play, Stop, Record (opname), Volgend kanaal, Vorig kanaal, Volume en Verstelbare / Full Screen. Er zijn nog extra functies voorzien zoals favorieten, bonussen en Updates van het systeem. Digitaal TV programma geeft ook toegang tot een soort van videotheek waar je zowel recente als oude series kunt ophalen en bekijken zoals afleveringen van CSI, Bones, 24, Star Trek, een sportevenement, enz..

Voordelen

  • Er zijn geen abonnementskosten. Je dient wel een éénmalige installatiekost te betalen.
  • 75 Nederlandse kanalen + 10 erotische zenders gratis
  • Je hebt toegang tot honderden kanalen.
  • De installatie is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig.
  • Je hebt geen TV kaart nodig om het programma te laten werken.
  • Naast de grootste Europese kanalen (Frans, Duits, Engels, Spaans), heb je ook kanalen in het Arabisch, Chinees, Thais enz…
  • De verkoop gebeurd via een tussenpersoon. Indien je dus niet tevreden bent met je product, dan kan je alsnog binnen een bepaalde termijn je geld terugeisen.
  • Het bekijken en opnemen is volledig legaal!
  • Het downloaden is veilig.
  • Onmiddellijk nadat je voor de installatie betaald hebt, heb je onbeperkt toegang tot alle TV zenders.

Nadelen

Je hebt toegang tot Nederlandstalige TV kanalen maar deze zijn zeker niet te vergelijken met je standaard kabeltv.
Je moet het meer bekijken als een immens aanbod van TV kanalen, een soort van database waaruit je kan selecteren.

Een ander mogelijk nadeel, is dat je de Nederlandstalige zenders (en andere) zelf moet gaan zoeken in de grote database van TV kanalen. Eenmaal de zenders onder je favorieten bewaard, kan je er ten aller tijde over beschikken.

Soms worden bepaalde TV kanalen tijdens het kijken onderbroken. Dit is minimaal maar het kan wel gebeuren. Dit is afhankelijk van kanaal tot kanaal. Dit is niet de schuld van de software maar van de internetproviders die de kanalen aanbieden. Je gaat dit bij alle applicaties ondervinden die internet-tv aanbieden omdat ze allen dezelfde internetproviders gebruiken. Digitaal TV programma is eigenlijk de enige die een oplossing aanbiedt voor dit probleem, door een extra functie in het programma in te voeren “zoeken naar beschikbare kanalen” functie. Het is eigenlijk een refresh knop die het toelaat je kanaal te hernieuwen zodat dat je onmiddellijk kan verder kijken.

Besluit

Als je de Engelse taal beheerst, heb je een enorme keuze uit verschillende TV zenders, het is volledig legaal en veilig. Niet tegenstaande heb je 75 Nederlandstalige zenders. Genoeg voor de prijs van 27 euro.
IK HEB DE SOFTWARE ZELF GEKOCHT EN GOEDGEKEURD !!!

Voeg een Reactie toe