TomTom helpdesk

TomTom Helpdesk?

De laatste tijd worden er regelmatig meldingen gemaakt dat de recente updates dat u voor uw TomTom toestel laat uitvoeren niet meer kunnen doorgevoerd worden. Enkele van deze storingen hebben te maken met mogelijke incompatibiliteit. U kan op de site van TomTomupdate.nl nagaan hoe dat komt. Gelieve gebruik te maken van het TomTom helpdesk forum op het TomTom update forum.

TomTom storingen

Er is een nieuwe downloadversie van TomTom Home beschikbaar die mogelijk incompatibel is met uw versie van TomTom. TomTom home PC en MAC versie zijn enkel geschikt voor volgende versies: GO, XL, XXL, ONE, START, CARMINAT, Rider en Navigator 7. Ze zijn niet geschikt voor GO 1000, GO 820, de VIA series en de Start 20 series. Heeft u dus wel een oudere versie kan u van deze software geen gebruik maken. U dient dan de TomTom MyDrive te installeren.

Heeft u nog altijd problemen en werkt u nog met de oude versie van TomTom Home of TomTom Mydrive? Installeer dan de nieuwe versie op de site van TomTomupdate.nl en probeer de update opnieuw.

Zorg er ook steeds voor dat uw firewall uw installatie of TomTom updates niet tegen houdt. Deze functie kan u instellen bij uw virusscanner applicatie. Ook dient u uw browser toelating te geven om cookies te downloaden.

Ook dient u voor uw toestel de juiste kaartversie te gebruiken. Doet u dat niet kan het zijn dat uw navigatiesysteem vast slaagt. Zoek dus voor je toestel de navcore versie en de overeenkomstige kaartversie op.

Wanneer u nog steeds problemen ondervindt kan u best een lokale TomTom dealer contacteren.